CURSUS WARE KEUZES

VERBIND MET JE HOGERE ZELF

Er is een wachtlijst voor een mogelijke volgende Nederlandse cursus

KOM THUIS - LOVE LIFE - ZIELSMISSIE

 

WACHTLIJST

voor tweede CURSUS WARE KEUZES in het Nederlands

Bij genoeg interesse wordt een nieuwe datum gepland

Wat is jouw zielsmissie?

Diepe vervulling komt vaak wanneer je je afstemt op wat resoneert met je ware aard en zielsmissie.

Laat me je begeleiden in de verbinding met je hogere zelf, om je levensdoel te vinden.

Het is veel eenvoudiger dan je denkt.

Leef je leven in overeenstemming met je diepste waarheid.

Alice Roorda, Nederlands gediplomeerde psycholoog, kwantum energie psycholoog en oprichtster/trainer van The Power of Authenticity.

"Ik ben echt blij dat ik de cursus Ware Keuzes bij Alice heb gedaan. Het heeft me veel gebracht.

Alice heeft de gave om psychologische fenomenen op zo'n duidelijke manier uit te leggen dat ik het niet alleen veel beter begreep dan voorheen, maar ook voelde dat er meteen iets in mij veranderde.

De Cursus heeft me geleerd om heel snel in verbinding te komen met mijn Ware Zelf. Dat is een bewustzijnsstaat die bijzonder aangenaam is en waar ik voel en weet wat waar is voor mij. Het maakt me blij en energiek.

Ik kan nu met veel meer compassie kijken naar mijn Ego gedrag en dat van anderen en hoef het niet meer zo serieus te nemen. Dat is fijn want ik kon soms erg twijfelen en beren op de weg zien en dat voelde dan altijd zo waar. En hield me ondertussen op mijn plek

Alice is een inspirerende vrouw die je met veel compassie en humor stap voor stap door de cursus loodst. De cursus heeft een duidelijke en logische opbouw met veel oefeningen waardoor je het meteen zelf kunt ervaren."

Juul Huisman, sociaal werker, Netherland

Voor mij persoonlijk zijn er heel veel puzzelstukjes op hun plek gevallen.

Het is mij nu duidelijk waarom ik altijd achter de verkeerde dingen aanliep. Nu lopen dingen gewoon en word ik niet meer tegengehouden door overtuigingen van mezelf (en anderen). Heerlijk in de flow en met een aantal tools waarmee ik zelf aan de slag kan als ik mezelf in de weg zit, met liefde en compassie. Dank Alice!!

Alice neemt je mee in een snelkookpan van 6 weken, 2 uur per week, waarbij je niet alleen op zoek gaat naar je zielsmissie, maar ook nog eens alles opruimt wat het leven hiervan in de weg staat.  Of eigenlijk, waar jij jezelf in de weg zit, vanuit je onderbewuste en ego. 

Behalve dat zij een hoop voor je helpt opruimen, leert ze je ook om het zelf te doen en is er support na de cursus.

Heel prettig was dat de opname van de cursus snel online stond, zodat je bepaalde delen kon herhalen. Bovendien stond het werkboek ook van te voren klaar, je kon je inlezen, het uitprinten of niks mee doen. Want ze nam je zeer zorgvuldig mee met de reis die we met elkaar maakten. Haar werkwijze is gedegen, goed onderlegd met luchtigheid, humor, warmte, verbinding en tempo.

Monique, Nederland

Wat een krachtige manier om thuis te komen bij mijzelf!

Ik volgde Alice Roorda al een tijdje, ze raakten me en nadat haar bericht begon door te dringen, durfde ik deze route te kiezen. De Cursus Ware Keuzes bleek een mooie reis, inzichten kwamen en obstakels verdwenen. Het bevredigende gevoel op weg naar mijn essentie de goede kant op te zijn gegaan.

Mijn leven kenmerkt zich door de steeds terugkerende zoektocht naar wie ik werkelijk ben. Wat zijn de kwaliteiten die ik heb en hoe kan ik ze gebruiken om het beste in mezelf naar boven te halen? Hoe kan ik deze kwaliteiten gebruiken in mijn dagelijkse activiteiten en bijdragen aan de wereld? Grote vragen op mijn levenspad. Een weg die op veel verschillende manieren bewandeld kan worden. Een soort ontdekkingsreis. Zo kwam 'The Power of Authenticity' op mijn pad.

Wat heerlijk om met een aantal mensen dit pad te bewandelen. Ik ben dankbaar voor wat het me heeft gebracht. Ik ga na de cursus verder met de align-sessies, benieuwd naar wat het me nog meer gaat opleveren.”

Natalie van Zeijl, Nederland

"De cursus was als het vinden van een ontbrekend stuk van de puzzel. Het ontdekken en verbinden met het hogere bewustzijn, die kracht in ons die onze ware essentie ziet, was een geschenk.

Dat aha-moment, toen ik me realiseerde dat wat ik miste het voelen, zien, horen en aanraken van die realiteit was waar ik naar verlangde.

Het voelen van de emoties van het zijn, in de realiteit die ik wenste, trok het magnetisch naar me toe, in het nu."

Dermot Doyle, lichaamsgerichte therapeut, Ierland

Wat te verwachten van de cursus

In de korte cursus van 6 weken word je uitgenodigd om verbinding te maken met je innerlijke wijsheid, om duidelijkheid te krijgen over wat het is dat jou vervulling en geluk brengt.

Met simpele technieken leer je letterlijk te communiceren met je hogere zelf.

Klinkt bizar? Ja vast, maar het werkt, dus ik twijfel er niet aan.

Je maakt verbinding met het beste deel van jezelf, je puurste van het puurste. Hoe meer verbinding je maakt, hoe meer je je op één lijn voelt met wat er echt toe doet.

De wijsheid die je ontvangt, zal je leidraad zijn in deze cursus.

Je gebruikt het om ware keuzes te maken die je een oriëntatie in het leven geven.

Wanneer je ware keuzes je dagelijkse focus worden, worden ze je nieuwe realiteit.

Spreekt dit je aan, luister er dan naar en meld je aan.

Deze cursus kan een levens veranderende gebeurtenis zijn.

"Een van mijn doelen was om het vrijwilligerswerk te vinden waar ik blij van zou worden en een nieuwe partner te vinden. Ik was verwoed op zoek naar beide.

Ik heb beide gedurende de cursus losgelaten, en door de cursus het geloof gevoeld dat het komt zoals het komt. Geen idee hoe het werkt, beiden zijn op mijn pad gekomen. Zomaar!

De baan waardoor het licht in mij is aangegaan én mijn zielsverwant, de man waar ik mag zijn wie ik ben en ik het gevoel heb thuis te komen. Door stil te staan en in mijn hogere bewustzijn te geloven, het los te laten en er niet meer achter aan te jagen. De rust te vinden in mijn einddoel, in mezelf, kwam het als vanzelf op mijn pad.

Alice is trouwens een heerlijk mens met een warm hart en zij neemt je mee op deze mooie bijzondere reis.

Doen! Een waardevol cadeau aan jezelf."

Marianna Arends, Netherland

Wat neem je mee naar huis?

Aan het einde van de 6 weekse cursus:

  • Heb je een diepe verbinding met je hogere zelf
  • Kun je communiceren met je hogere zelf
  • Heb je toegang tot onbeperkte wijsheid
  • Ken je je zielsmissie
  • Heb je 9 ware keuzes die een leven vertegenwoordigen waar je echt van houdt
  • Heb je duidelijkheid over je richting in het leven, zelfs als je al van je leven houdt
  • Weet waar je je energie op moet richten
  • Kun je je ware keuzes realiseren
  • Denk je eventueel: “waarom heeft niemand mij dit eerder geleerd?”

Als je het pad volgt dat in de cursus is ontvouwd zal je leven met gemak en vreugde stromen.

Verwacht wonderen.

_______________________

Hoe werkt de cursus?


Gedurende 6 weken begeleid ik je.

 Eén keer per week komen we als groep bij elkaar in een live sessie, via Zoom.

We starten bij genoeg interesse

We ontmoeten elkaar elke week gedurende 2 uur.

Kosten zijn slechts € 245

BONUS

Align sessie en

maand full-support proefabonnement

De cursus wordt opgenomen en blijft 6 maanden toegankelijk.

"De cursus van Alice was een unieke, onverwachte en buitengewoon positieve ervaring. We waren een groep van een tiental mensen, allemaal met verschillende behoeften en zorgen en ieder van ons had een levensveranderende ervaring na de aanwijzingen en steun van Alice.

Ze heeft een bijna magische manier gevonden om toegang te krijgen tot je bovenbewuste geest, om je dichter bij het leven te brengen dat je wilt - een rijker leven waarvan je misschien niet eens wist dat je het wilde. Een enorme verschuiving.

Lucinda Juliet, Spain

Waarom deze cursus?


Mijn hele leven leefde ik, zonder het te beseffen, in een overlevingstand.

Ik werd dagelijks geconfronteerd met trauma in mijn werk met vluchtelingen en cliënten over de hele wereld, maar ironisch genoeg herkende ik mijn eigen trauma niet.

Van buiten was mijn leven geweldig, maar van binnen voelde ik me vaak eenzaam, onzeker en afgesloten.

12 jaar geleden was ik het zat en begon ik aan een reis om het voor eens en altijd op te lossen.

De cursussen in de Power of Authenticity, zijn het resultaat van de reizen die ik en mijn cliënten maakten naar onze authentieke zelf.

De focus ligt niet langer op trauma en genezing, maar op het activeren van je enorme capaciteit als puur creatieve geest.

Ik help mensen om in het wonder van hun natuurlijk vermogen te stappen.

Goed verbonden zijn met mijn authentieke zelf is zo'n gelukzaligheid, dat ik mijn inzichten, ervaringen en transformaties graag met je deel.

Alice Roorda

Oprichtster van The Power of Authenticity, gediplomeerd psycholoog Drs., QEC en TRE provider, Magnetic Mind Coach. Al meer dan 20 jaar specialist in Stress en Trauma.

ga naar Engelse cursus

Neem contact met me op

Stuur me een berichtje als je een vraag hebt over de cursus of boek een gratis 30 min. telefoon afspraak om te kijken of de cursus iets voor je is.